Annuleren van de lessen GROEP4 JEUGD & VOLWASSENEN

De nieuwe overheidsmaatregelen, welke in voege gaan op woensdag 14-okt, brengen de sportwereld op Code Oranje.

 

 

Hierdoor is het voor Jeugd en Volwassenen (12+, dus onze huidige 'Groep4') niet langer toegestaan om sport te beoefenen met contact. Als judoschool zien we ons dan ook, met enorm veel spijt in het hart, genoodzaakt om de lessen voor Groep4 (zondagmorgen en woensdagavond) met onmiddellijke ingang te annuleren, en dit tot nader bericht.

 

 

Lessen voor Groep0 (kleuters) en Groep1/2/3 zullen wel blijven doorgaan, zij het zonder kleedkamers/douches (door ons gisteren reeds beslist) en zonder toeschouwers (bij ons in voege sinds de start van het sportjaar).

Update 14-Okt Nieuwsbrief Start Seizoen 2020

 

 

Het bestuur.

 

 

Tags: