OPGELET: verkeer- en parkeerwijzigingen rond de dojo

In het kader van de nieuwe Bergwijkbrug over de Ringvaart zal Gemeente Merelbeke vanaf januari 2021 tot het einde van deze werken (najaar 2021) een tijdelijke afrit van de R4 ter hoogte van de Plataan in gebruik nemen. Voorbereidende werken voor deze afrit zijn nu reeds in volle gang.
 
Dit alles heeft een enorme impact op de mobiliteit om en rond de Plataan, de Oude Gaverse Steenweg en het rond punt op de Hundelgemse Steenweg. Lees er meer over op  deze webpagina (in het bijzonder sectie 2).
 
Tevens is het zo dat dit bijzonder zwaar ingrijpt op de parkeergelegenheden ter hoogte van onze dojo (Plataan en Scheldestraat). Voor wie niet anders kan dan met de wagen te komen, raden wij aan om te parkeren in het andere deel van de Plataan, nabij de Aldi.
 
Wees uiterst voorzichtig bij het oversteken van de straten !!!

 

 

 

Tags: