Dag 1 van de Callant Cup (interclub) zit erop

Traditiegetrouw is november de maand van de Callant Cup (de oude interclub), waar we ook dit jaar met 3 ploegen aantreden.

Op 19 en 20 november ging Dag1 door. Dag2 vindt plaats op 26-27 november in de Topsporthal te Gent!

HEREN1

Onze 1e herenploeg mocht naar Ingelmunster om er te kampen in de hoogste reeks. Zwaarbezet en -bevochten, dat hoeft geen betoog, en zeker in de tussengewichten hadden we het niet onder de markt. Onze kerels boekten 2 overwinningen en dienden jammer genoeg ook 3 keer het hoofd te buigen. Waarmee ze op de 5e plaats naar Dag2 mogen trekken.

HEREN3C

Onze 2e herenploeg bestaat uit een paar oudgedienden en een hele rits jonge judoka’s. In reeks 3C (te Kruisem) hebben ze heel goed gewerkt, en mochten 2 overwinningen en 2 verliezen laten optekenen, goed voor een voorlopige 5e plaats. Magomed kwetste zich en we wensen hem spoedig herstel.

DAMES1

Onze damesploeg, won 4 wedstrijden en diende enkel het hoofd te buigen voor de huidige leider in de hoogste reeks. Als ze zich kunnen doorzetten zit een plaats op het eindpodium er absoluut in.