Massale opkomst ( + Beker ) te Wetteren

Het tornooi van Wetteren is een echte klassieker die al jaren doorgaat in Sporthal De Warande. Geen U9, maar wel meer dan 200 ingeschreven U11 en U13 judoka.

JS Merelbeke maakte dit jaar de korte tocht naar Wetteren met 31 judoka op de inschrijvingslijst; zelden gezien, dat maakt ons immens blij. Zoveel judoka vraagt ook een hele rits coaches, die we dan ook van harte bedanken; ook onze topjudoka Mina Libeer, normaal voorzien voor het WK te Doha maar out met een kwetsuur, kwam onze jonge garde begeleiden.

Ter plaatse bleek dat enkele judoka echter hun kat hadden gestuurd; nu kan er steeds iets tussenkomen, maar een no-show zonder de club te verwittigen, da’s toch een minpuntje, waarvan we hopen dat het niet meer voorkomt.

Hieronder de foto’s van de U11 en de U13. We geven met graagte mee dat onze U13 de Beker van de meest succesvolle club mochten meenemen!

U11 met coaches Marty, Marjolein, Mina, Hanne (en Dirk achter de camera)
U13 met Dirk en Marty (Dave ontbreekt op de foto)