Tweede teambuilding weekend!

Na een geslaagde eerste editie van het teambuilding weekend 2023 komt er een vervolg: een 2de teambuilding weekend.
We hebben geopteerd om naar Camping CenterParcs Port Zélande te gaan.

Adres: Port Zélande 2 te 3253 MG Ouddorp (Zeeland – Nederland).

Net als vorig jaar is het in Nederland meivakantie waardoor we op veel camping al te laat waren om allemaal samen te staan. Maar niet getreurd we hebben er toch eentje gevonden. Tevens net als vorig jaar moeten we naar aanleiding van de meivakantie een arrangement nemen om te gaan kamperen. Dit arrangement is met aankomst op woensdag 08/05/2024 en vertrek op maandag 13/05/2024. Ook dit is net zoals vorig jaar.

Basisprijs dit jaar is ongeveer hetzelfde als in de Beekse Bergen. Van woensdag tot en met maandag op basis van 2 personen is het 319,62 euro (administratiekosten inbegrepen want vorig jaar heb ik dit zelf voor jullie allemaal betaald). Indien er mensen bijkomen dacht ik dat er 38 euro per persoon bij komt voor die periode.

We kunnen alle faciliteiten van centerparcs gebruiken mits bijbetaling natuurlijk zoals het gewoon in centerparcs gaat als je een huisje huurt. Indien je dat hele weekend gebruik wenst te maken van het subtropisch zwembad dat best vermelden als jullie me mailen! Hiervoor wordt er per persoon een supplement van 15 euro voor het hele weekend aangerekend. Dit zijn dus de prijzen die ik door gekregen heb en hopelijk is dit in praktijk ook zo.

Indien jullie terug van de partij willen zijn, gelieve me dit dan voor 27 november 2023 te laten weten. Als jullie me mailen, gelieve te vermelden met welk logement jullie komen (caravan / camper / tent) en tevens met hoeveel personen plus met of zonder subtropisch zwembad. Verdere afspraken om de boeking definitief te maken volgen dan nog. Indien jullie een huisje willen boeken, kan dit rechtstreeks zonder mijn inmenging.

Mochten er nog vragen zijn, jullie kunnen me altijd contacten op het nummer 0478 26 48 48.

Hopelijk zijn jullie terug massaal aanwezig!

Groetjes

Tina, Yourik en Phachara

Tags: